Illustration by Rubow Arkitekter

Nybyggeri til behandling af voksne med spiseforstyrrelser

CN3 har stor erfaring med BIM-kvalitetssikring og granskning og på projektet Psykiatrisk Center Ballerup har CN3 arbejdet med en række konkrete IKT-ydelser. Heriblandt omfattende verificering af mængder ifm. udbud. Projektet omfatter ca. 5.000 m² faciliteter til behandling af voksne med spiseforstyrrelser og er projekteret af Rubow Arkitekter og Norconsult.

Bygherren har som følge af IKT-bekendtgørelsen, igennem hele projekteringsforløbet stillet høje krav til en BIM-baseret arbejdsmetode blandt de projekterende for bl.a. øget koordinering mellem fagene og en struktureret database over bygningsdele. Derudover har BIM-modellerne dannet grundlag for ”udbud med mængder”.

CN3 er valgt som uvildig rådgiver ifm. faseskift og udbud og har leveret IKT-teknisk rådgivning i form af kvalitetssikring og granskning af både IKT-dokumentation og de projekterendes BIM-modeller. Bygherre har imellem hver fase modtaget skriftlig afrapportering som et kvalificeret beslutningsgrundlag til det videre forløb.

REFERENCEDATA
BYGHERRE: Region Hovedstaden
ARKITEKT: Rubow Arkitekter
INGENIØR: Norconsult
AREAL: 5.000 m²
ANLÆGSSUM: 70 mio. DKK
FASE: Alle faseskift

YDELSER
Granskning af IKT-dokumentation
Granskning af model materiale