Vores brand og vision

I CN3 forfølger vi en drøm. Vi vil skabe en virksomhed og et team der vil ændre verden. Eller i det mindste, ændre den måde vi bygger på.

Innovation er omdrejningspunktet i vores virksomhed – vi vil styrke byggebranchen ved at gøre det komplekse bygbart med nye, innovative metoder og teknologier.

Vi vil føre an i den 4. industrirevolution indenfor byggeri og anlæg. CN3 vil være den partner du kommer til med komplekse byggeprojekter, med en vished om, at vi er opdaterede på den teknologiske udvikling, så du ikke behøver at være det.

Vi er eksperter i projekt- og produktionsoptimering, der bygger bro mellem byggeriet og innovative teknologier til gavn for hele branchen. Med os ombord kan du gennemføre komplekse projekter kosteffektivt med innovative metoder og høj grad af digital fabrikation.

Stederne og menneskene

Vi er et team af specialiserede ingeniører med erfaring fra alle led i værdikæden. Vi bidrager til forskning i de nyeste teknologier og underviser fremtidens ingeniører på Danmarks Tekniske Universitet. Vores stifter og adm. direktør, Rolf Carlsen, har mere end 25 års erfaring i design- og produktionsoptimering samt udrulning af VDC i organisationer og på komplekse projekter.

CN3 DK

Lottenborgvej 26
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
T: +45 7023 3320

CN3 SE

Frihamnsplatsen 1
201 20 Malmø
Sverige
T: +46 40 616 1060