Hvad er Revit?

Revit er en BIM-software (Building Information Modeling) der tillader brugeren at designe og modellere elementer. Det benyttes til at digitalisere byggeriet og ved hjælp af grundig modellering få optimeret ethvert byggeprojekt. Revit benyttes til at fremstille komplette modelbaserede designs og dokumentation til byggeri. Revit-software inkluderer blandt andet værktøjer til tværfaglige teams, herunder værktøjer til arkitekttegning, VVS, el, ventilation og ikke mindst konstruktion. Revit-software benyttes af arkitekter, landskabsarkitekter, strukturelle ingeniører, designere og entreprenører.

Sådan fungerer Revit

Med Revit modellerer man ved hjælp af 3D-objekter til at skabe fundamenter, konstruktionselementer, gulve, vægge, lofter, vinduer, døre og andet som byggeprojektet påkræver. Det giver et komplet overblik over byggeprojektets elementer og sammenhæng. Foruden selve designet giver det komplet dokumentation, hvilket er uundværligt i større byggeprojekter. Værktøjet er ideelt til tværfaligt samarbejde, hvilket sikrer et så effektivt og succesfuldt projekt som muligt.

Med BIM-modeller baseret på Revit tages byggeprojektet ind i den digitale tidsalder, hvilket er med til at revolutionere de eksisterende byggemetoder. Det er blandt andet denne innovation vi i CN3 står i spidsen for.

Urban rigger tegninger