Vores brand og vision

CN3 blev skabt med visionen om, at vi kan bygge komplekse konstruktioner kosteffektivt ved hjælp af teknologi.

Forestil dig et byggeri i al dets kompleksitet, men prisen den samme som et standard byggeri.
Forestil dig et byggeri i al dets kompleksitet men med en lavere risiko for fejl, endda lavere end et standard byggeri.
Forestil dig et byggeri i al dets kompleksitet, uden forsinkelser, måske endda bygget hurtigere end et standard byggeri.

Stop. Du behøver ikke at forestille dig det – CN3 gør det muligt.

Ved brug af innovative metoder, teknologi og et højt specialiseret team vil CN3 hjælpe dig med dine unikke byggeprojekter og digitaliseringsudfordringer. Vi er eksperter i projekt- og udførelses optimering hvor der bygges bro mellem byggeriet og innovative teknologier.

Du behøver ikke gå på kompromis med kvalitet, pris og tid når du vil udføre komplekse byggerier. Det sikrer vi ved at automatisere hele byggeprocessen hvor alle byggeriets dele tænkes som et LEGO-sæt. Læs mere om hvordan vi har realiseret vores partnere og kunders visioner her.

Med os ombord kan du gennemføre komplekse projekter kosteffektivt med innovative metoder og høj grad af digital fabrikation. CN3 vil være den partner du kommer til med komplekse byggeprojekter, med en vished om, at vi er opdaterede på den teknologiske udvikling, så du ikke behøver at være det.

Vi er ikke blot innovative ingeniører men ser os selv som constructioneers. Vores vision er klar: Som constructioneers vil vi muliggøre bemærkelsesværdig arkitektur ved at anvende digitale teknologier.

Stederne og menneskene

Vi er et team af specialiserede ingeniører med erfaring fra alle led i værdikæden. Vi bidrager til forskning i de nyeste teknologier og underviser fremtidens ingeniører på Danmarks Tekniske Universitet. Vores stifter og adm. direktør, Rolf Carlsen, har mere end 25 års erfaring i design- og produktionsoptimering samt udrulning af VDC i organisationer og på komplekse projekter.

CN3 DK

Lottenborgvej 26
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
T: +45 7023 3320

CN3 SE

Frihamnsplatsen 1
201 20 Malmø
Sverige
T: +46 40 616 1060